Glutenfri Lasagne

 
Till er som undrar varför jag kör ibland med glutenfri kost. Som jag skrev förut, äter jag nu låg kolhydrater kost och därför skippade jag alla dessa vanliga mjölprodukter (förutom havregryn, det använder jag då och då) som är en del av kolhydrat-boven. Och sen undrar ni kanske varför jag inte talar om mått och sådant på vissa recept, jag använder sällan mått när jag lagar mat (förutom bakning) då jag följer efter min egen insikt eller hur man säger det. 
 
Ingredienser
Köttfärs
Krossade tomater
Matlagningsgrädde
Salt, svartpeppar och cayenne
 
Gör såhär
Stek köttfärsen och salta & peppa
Häll i krossade tomater och matlagningsgrädde
Krydda cayenne tills ni får den smaken ni vill ha, dock är detta inte ett måste.
Häll hälften av färsen i en ugnsform och sen ta lasagneplattor på och sen resten av färsen på plattorna
Strö över riven ost
Grädda i 200 grader ugn på ca. 40-50 min



KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0